Zoeken
  • Mila Oksana Pors

Pretty Shitty Podcast


Vandaag is een bijzondere dag. Het is 19 mei 2020. De dag waarop ik mijn podcast ‘Pretty Shitty’ lanceer. Onderdeel van mijn afstudeeropdracht voor de master Health Innovation. Maar het is vooral ook mijn persoonlijke masterpiece. Mijn missie.

Bloed, zweet, tranen, alles. Al kijk ik vooral met een hele brede glimlach terug. Wat heb ik van dit proces genoten. Vallen, opstaan en weer doorgaan. Twee jaar keihard gewerkt. Twee jaar keihard genoten. En nu ben ik bijna klaar... Het voelt wat onwerkelijk. Wat ga ik het missen! Nu eerst de állerlaatste loodjes nog 😅


Mijn vraag aan jou om mijn podcast te beluisteren en als je dat wilt ook een reactie achter te laten. Dan heb je me meteen een verjaardagscadeautje gegeven 😉 19 mei is namelijk naast Wereld IBD-dag ook mijn verjaardag 😁 Dit kan geen toeval zijn. Muchas gracias!

68 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven